“Als nieuwe voorzitter van het MfN-bestuur heb ik veel positieve reacties en felicitaties ontvangen, waarvoor hartelijk dank. Naast ‘veel succes en plezier’ kreeg ik ook vaak de boodschap om ‘de eenheid te bewaren’. Een boodschap die ik ter harte neem. Als nieuwe voorzitter wil ik samen met de bij de MfN aangesloten verenigingen de publieke belangenbehartiging versterken, het mediationberoep verder ontwikkelen en mediation meer op de kaart zetten. Om de mediationwereld nog beter te leren kennen en verhalen en ervaringen uit de praktijk te horen, ga ik samen met Judith Simon-Emaus, directeur, het land in. Om kennis te maken met de mediators, de verenigingen en anderen binnen het mediationveld. Natuurlijk lukt het me niet om iedereen te spreken, maar wie weet kom ik ook u binnenkort tegen. ”